07-10-05

 Mopje in de mailbox

Modern sprookje,

Zit een giraffe in het bos een joint te draaien komt er plots een  konijn voorbij gerend. "Gatver", zegt het konijn, "dat moet je niet doen, je kan beter met mij gaan rennen."
"Eigenlijk heeft het konijn gelijk", denkt de giraffe en hij gooit z'n joint in de struiken er rent met het konijn mee door het bos.
Even later komen ze een olifant tegen die op het punt staat een gigantische lijn coke door z'n slurf op te snuiven."Neeeeee", roept het konijn, "dat moet je niet doen, denk na en ga met ons mee rennen door het bos!"
De olifant kijkt naar z'n lijn en blaast alles met een puf de lucht  in. "Hij heeft gelijk", denkt de olifant en zo rennen ze met z'n drieën door het bos.
Aan de rand van het bos zit een leeuw met z'n al afgebonden poot  klaar om een shot heroïne te nemen. Op het moment dat de drie voorbij komen geeft ie het konijn een enorme klap tegen z'n bek.
Het konijn land bewusteloos 3 meter verder in de struiken waarop de giraffe en de olifant tegen de leeuw schreeuwen dat ie normaal moet doen.
Zegt de leeuw: "het is goed met jullie, iedere keer als dat kutkonijn aan de xtc heeft gezeten moet iedereen met hem mee door het bos gaan rennen."


20:56 Gepost door Geert Budenaerts | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

met een wietje in de hand komt men door het ganse land:-)

Gepost door: willy | 08-10-05

Drugs hier drugs overal?!

Gepost door: lena | 16-10-05

knuffelketting :) Vrouwke 1 heeft een knuffeloorlog gelanceerd. Daar doe ik graag aan mee, ben je klaar? We starten:
hahaha :D
knufffffStoel vast houden!!!! En stevig ook hoor!!! Want hier komen ze!!! *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* Je bent net geknuffeld !! Helemaal, en er is geen ontsnappen aan deze keer !!! Dit is een start van een totale *KNUFFEL* oorlog! Dus knuffel iedereen die je kent !!! Knuffel je vrienden, je vijanden, iedereen!!! Een knuffel, zo klein, en de betekenis zo groot. Het kan een lach op iemands gezicht toveren. Dus laten we eens knuffelen op zijn tijd !!! Iedereen heeft wel eens een knuffel nodig, ook ik..!!! Als je deze mededeling krijgt, breng het verder naar tenminste 10 blogvrienden, inclusief de persoon van wie je het gekregen hebt. Verder wens ik je een fijne knuffeldag.. Zit je nog???

Gepost door: sloebbie | 17-10-05

hihihi Die is goed. :-)

Prettig weekend!

Gepost door: Lara | 21-10-05

De commentaren zijn gesloten.